Mai multi militari din Rusia, infectați cu COVID-19, după ce au participat la repetițiile pentru parda de Ziua Victoriei

S.I. Catalin |
Data publicării:

Mai multi militari din Rusia, mai precis 49 de cadeți și profesori ai Școlii Superioare navele „Pavel Nahimov” din Sankt-Petersburg au fost confirmați cu noul coronavirus. O parte dintre ei au participat la repetițiile paradei militare de Ziua Victorie, eveniment propagandistic organizat de Rusia, în fiecare an pe 9 mai, în Piaţa Roşie din Moscova.

Totodată, alți 155 de cadeți și comandanți sunt suspectați de infecție, dar diagnoza nu a fost confirmată deocamdată, scrie canalul de telegram Baza.

Printre cei testați pozitiv la COVID-19 se numără și amiralul Anatolii Minakov, directorul Școlii navale „Nahimov". La ora actuală, acesta este internat într-un spital din Moscova, împreună cu mai mulți studenți de-ai săi, precizează Deschide.md, citând publicaţia rusă Life.ru.

De asemenea, presa rusă mai scrie că dintre cei 49 de infectați, 31 sunt cadeți cu vârste cuprinse de la 15 la 17 ani, iar ceilalți 18 - sunt profesori.

Amintim că, pe 20 martie, un grup de 155 de persoane din cadrul Școlii navele „Pavel Nahimov" au participat la repetițiile pentru parada tradițională a rușilor de 9 mai. Pe 14 aprilie, focarul de infecție cu coronavirus s-a extins în cadrul instituției.

În total, la repetiții au fost scoși aproximativ 15 mii de militari.

Mass-media din regiune mai scrie că anterior, cel puțin 14 persoane din cadrul Școlii Superioare de inginerie militară din Tiumen au fost confirmați cu COVID-19.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel