Lockheed Martin va produce modele avansate de F-16 pentru Bahrain

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
F-16 Block 70
F-16 Block 70

Lockheed Martin va produce "noul "F 16 Block 70, un avion de luptă care are AND-ul lui F-22 și F-35

Lockheed Martin a primit un contract masiv de 1,12 miliarde de dolari de la Guvernul SUA pentru a produce 16 modele avansate de F-16 Block 70 pentru Bahrain. Asta înseamnă că Royal Bahraini Air Force va fi primul client care va achiziționa F-16 Block 70, care este cea mai nouă și mai avansată configurație a producției F-16 a lui Lockheed Martin, potrivit airforce-technology.

Vicepreședintele programului F-16 și F-2, Lockheed Martin, Susan Ouzts a declarat: ,,Apreciem relația noastră de lungă durată cu Regatul Bahrain și așteptăm cu nerăbdare să începem producția pentru primele lor aeronave Block 70 la sediul nostru din Greenville. Această vânzare evidențiază cererea semnificativă, în creștere din întreaga lume, pe care o vedem pentru noile modele F-16 "

Avionul are, de asemenea, un cockpit modernizat și un motor avansat, precum și o durată de viață extinsă a serviciului de 12.000 de ore de zbor.

Până în prezent, un total de 4.604 de avioane de luptă F-16 Fighting Falcon au fost achiziționate de 28 de clienți din întreaga lume.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel