Liderul opoziției din Venezuela, Juan Guaido, în ambasada Franţei de la Caracas

Eduard Pascu |
Data publicării:

Liderul opoziţiei venezuelene, Juan Guaido, se află în ambasada Franţei la Caracas, a afirmat joi seară ministrul de externe Jorge Arreaza, la trei zile după ce preşedintele Nicolas Maudro a lăsat să se înţeleagă că adversarul său politic s-a "ascuns" într-o reprezentanţă diplomatică, anunţă AFP.

"Nu putem intra în localurile unei ambasade a oricărei ţări ar fi, în acest caz a Spaniei sau Franţei, şi să facem în aşa fel ca justiţia să îi aresteze cu forţa. Nu este posibil", a afirmat Jorge Arreaza când a fost întrebat despre prezenţa unui alt opozant, Leopoldo Lopez, în reşedinţa ambasadorului Spaniei, şi despre cea presupusă a lui Juan Guaido în interiorul amabasadei Franţei, transmite Agerpres.

SUA au trimis în Columbia o unitate a Forţelor Speciale de luptă împotriva traficului de droguri. Potrivit Agerpres, care citează AFP, operațiunea vizează guvernul lui Nicolas Maduro în Venezuela, acuzat că ar avea o înţelegere cu traficanţii de droguri.

Citește și: Venezuela susține că s-a infiltrat în serviciile și Armata Columbiei care plănuiau să arunce în aer Guvernul

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel