Lansator de rachete, găsit în bagajele unui pasager pe un aeroport din SUA

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Lansator de rachete identificat în bagajul unui călător pe un aeroport din SUA. Sursă foto: United Press International
Lansator de rachete identificat în bagajul unui călător pe un aeroport din SUA. Sursă foto: United Press International

Transportation Security Administration a indentificat un lansator de rachete în bagajele unui pasager pe un aeroport din Statele Unite ale Americii.

TSA a identificat lansatorul de rachete pe aeroportul din Baltimore, un orășel din statul Maryland, în apropiere de Washington DC, informează United Press International. Lansatorul a fost identificat în timpul verificării bagajelor. Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri.

 

Un lansator de rachete, ca suvenir

 

Poliția a fost alertată imediat iar pasagerul care transporta lansatorul de rachetă a fost identificat și audiat. Potrivit unui comunicat oficial al TSA, bărbatul identificat care a încercat să transporte lansatorul de rachete este un cadru militar activ. Bărbatul este din Jacksonville, Texas, și a declarat că a adus lansatorul din Kuweit unde a participat la o misiune și că dorea să îl păstreze ca suvenir.

Dispozitivul a fost confiscat de către autoritățile americane iar militarul a fost eliberat, continuându-și zborul spre casă, mai informează sursa citată.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel