John Bolton merge în R. Moldova. Maia Sandu: SUA ne transmit un semnal de sprijin

Tudor Curtifan |
Data publicării:
consilierul naţional pentru securitate, John Bolton
consilierul naţional pentru securitate, John Bolton

Săptămâna viitoare Republica Moldova va fi vizitată de către John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională, a informat Maia Sandu pe Facebook. Faptul că un oficial de acest rang și domeniu vizitează Republica Moldova este un semnal puternic de sprijin pentru Republica Moldova, consideră Sandu.

Faptul că un oficial de acest rang și domeniu vizitează Republica Moldova este un semnal puternic de sprijin pentru Republica Moldova, consideră premierul Republicii Moldova, Maia Sandu.

La începutul lunii septembrie Maia Sandu va merge într-o vizită în SUA, cu mai mulți membri ai guvernului, prioritățile lor fiind aprofundarea dialogului strategic cu SUA, cooperarea în domenii-cheie, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă pentru cetățenii Republicii Moldova, informează deschide.md.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel