Jihadul islamic: Palestinienii nu vor renunța la pământurile lor

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un membru important din conducerea mișcării Jihadului islamic din Palestina a condamnat cu tărie așa-numitul plan de pace dintre Palestina și Israel, propus de SUA, subliniind că palestinienii nu vor abandona nici măcar un centimetru din pământul lor, transmite agenția iraniană Tasnim.

Palestinienii nu vor renunța niciodată nici măcar la un centimetru din pământul lor, a declarat Khader Habib, membru în conducerea mișcării Jihadul Islamic din Palestina.

El a respins în continuare „afacerea secolului” a președintelui SUA, Donald Trump, ca o „conspirație” care vizează transpunerea problemei Palestinei în uitare, iudaizarea palestinienilor și servirea intereselor regimului sionist. „Toți cei care încearcă să ne distrugă identitatea și au purtat război împotriva noastră nu fac altceva decât să ne sporească puterea și rezistența”, a spus Habib.

Subliniind că rezistența rămâne singura opțiune pentru palestinieni de a lupta împotriva regimului sionist al Israelului și de a-și recâștiga drepturile, el a spus că așa-numitul plan de pace este sortit eșecului ca toate încercercările anterioare eclozate de regimul israelian împotriva țării arabe.

Marți seară, președintele SUA, Donald Trump, în timpul unei conferințe de presă comune cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, a dezvăluit planul său din Orientul Mijlociu. În urma anunțului lui Trump, președintele palestinian Mahmoud Abbas a spus „o mie de nu” acestei strategii.

Planul american a stârnit o largă condamnare internațională.

Vezi și: Armata israeliană trimite trupe în Cisiordania şi în Gaza 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel