Israelul anunță că forțele terestre ”își extind operațiunile în această seară” în Gaza / Aviația „atacă pe scară largă ținte subterane”

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene Daniel Hagari spune că forțele terestre ale Israelului „își extind operațiunile în această seară”.

Forțele aeriene și terestre ale Israelului își intensifică operațiunile, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, pe fondul unor informații despre bombardarea puternică a Fâșiei Gaza asediată, unde serviciile de internet și de telefonie mobilă au fost întrerupte.

Vineri mai devreme, furnizorul palestinian de servicii de telefonie mobilă Jawwal a declarat că serviciile, inclusiv telefonul și internetul, au fost întrerupte de bombardamentele puternice.

„Pe lângă atacurile efectuate în ultimele zile, forțele terestre își extind operațiunile în această seară”, a declarat contraamiralul Daniel Hagari într-un briefing de presă televizat. 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene le-a transmis locuitorilor orașului Gaza să se deplaseze spre sud, după ce a anunțat extinderea operațiunii militare a Israelului.

 

Atacuri aeriene

 

Israelul spune că folosește doar loviturile țintite, bazate pe informații.

„În ultimele ore am intensificat atacurile din Gaza. Forțele aeriene atacă pe scară largă ținte subterane și infrastructura teroristă.

„În continuarea activităţii ofensive pe care am desfăşurat-o în ultimele zile, forţele terestre extind activitatea la sol în această seară.

El a spus că Forțele de Apărare Israelului „lucrează puternic în toate dimensiunile” pentru a-și atinge obiectivele militare.

O declarație a Societății Semilunii Roșii din Palestina a spus că a pierdut complet contactul cu camera de operațiuni din Gaza și cu toate echipele sale care operează pe teren.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel