Israel, lovituri cu rachete în Siria. Netanyahu justifică acțiunea

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Israelul acţionează constant pentru a-şi împiedica duşmanii să se doteze cu arme sofisticate, a declarat duminică premierul israelian Benjamin Netanyahu, după un atac asupra aeroportului din Damasc atribuit statului israelian de surse ale regimului sirian, informează AFP. 

"Israelul acţionează constant pentru a-şi împiedica duşmanii să se doteze cu arme sofisticate. Liniile noastre roşii sunt mai clare ca oricând, iar hotărârea noastră pentru ca acestea să fie respectate este mai puternică decât oricând", a apreciat Netanyahu în timpul unui consiliu de miniştri, potrivit unui comunicat de presă. 

Autorităţile israeliene au refuzat să confirme sau să infirme oficial informaţiile publicate de agenţia de presă oficială siriană Sana, potrivit căreia rachete israeliene au lovit sâmbătă aeroportul internaţional din Damasc. 

Agenţia siriană, care a citat o sursă militară, nu a precizat dacă au existat victime sau pagube materiale. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel