Israel a efectuat lovituri aeriene, în replică la rachetele lansate de Palestina. Un bebeluș palestinian a murit într-un raid

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un copil palestinian în vârstă de 14 luni a fost ucis sâmbătă într-un raid aerian israelian care a lovit casa familiei sale din Fâşia Gaza, a anunţat Ministerul Sănătăţii din teritoriul palestinian.

Forţele aeriene israeliene au efectuat mai multe raiduri în Fâşia Gaza, în replică la cele circa 200 de rachete lansate asupra Israelului din enclava palestiniană.

"Saba Abu Arar, în vârstă de un an şi două luni, a murit într-un raid în estul oraşului Gaza. Mama ei, care este însărcinată, a fost grav rănită, iar sora ei este şi ea rănită", a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii al grupării Hamas.

"Tocmai ne aşezam la masă, când casa a fost bombardată de un avion israelian. Saba a fost ucisă pe loc", a declarat pentru AFP Abu Mohamed Abu Arar, un văr al tatălui fetiţei, care a confirmat că mama şi sora fetiţei au fost rănite.

O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a declarat că nu dispune de nicio informaţie privind acest caz.

"Armata nu vizează decât situri militare", le-a declarat jurnaliştilor un purtător de cuvânt al armatei, Jonathan Conricus, înainte de anunţul privind moartea fetiţei, comentând raidurile aeriene israeliene din Fâşia Gaza.

Anterior în cursul zilei, un alt palestinian a fost ucis într-un raid aerian israelian, potrivit ministerului din Fâşia Gaza.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel