Iranul anunță începerea producției în masă a elicopterului dezvoltat intern, Saba-248

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un oficial al Ministerului Apărării iranian a dezvăluit planurile pentru producția în masă a elicopterului Saba-248, fabricat intern.

Directorul general al filialei pentru Industria de Aviație din cadrul Ministerului Apărării a anunțat că Iranul va produce, în masă, elicopterul Saba fabricat intern, transmite agenția Tasnim.

Generalul Afshin Khajefard a menționat că experții locali au dobândit cunoștințele tehnice pentru proiectarea, fabricarea și actualizarea diferitelor sisteme de elicoptere, inclusiv sisteme de navigație, de vedere pe timp de noapte, radare meteorologice și alte sisteme care îmbunătățesc capacitățile de luptă ale elicopterelor militare.

Ministerul Apărării din Iran a prezentat pentru prima dată elicopterul Saba-248 în martie 2017.

Elicopterul este echipat cu două motoare și are opt locuri. Poate fi folosit într-o mare varietate de misiuni, inclusiv misiuni de transport echipamente și pasageri, operațiuni de salvare, misiuni de recunoaștere și ambulanță aeriană.

Citește și: Peste o sută de ambarcațiuni de viteză au intrat în dotarea Forțelor Navale din Iran

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel