Iohannis, suspendat? Ion Mocioalcă: Nu se va crea un conflict artificial pe flancul estic

Ema Apostu / 14 iun 2018 / 20:04
Președintele României, Klaus Iohannis
EXCLUSIV
Președintele României, Klaus Iohannis

Vicepreședintele Comisiei de Apărare de la Camera Deputaților, Ion Mocioalcă a acordat un interviu pentru Defense Romania în care și-a exprimat opinia în privința unei eventuale suspendări a președintelui Klaus Iohannis. 

Ion Mocioalcă este de părere că nu se va ajunge la suspendarea președintelui României. Vicepreședintele Comisiei de Apărare de la Camera Deputaților spune că România a fost întotdeauna un factor stabilizator în zonă, iar un astfel de scenariu ar provoca un conflict și o criză constituțională. 

"În contextul geopolitic actual, nu este bine sa creăm un conflict artificial în România și în nici un caz o criză constituțională. Eu cred că președintele Iohannis își va îndeplini rolul constituțional și va acționa potrivit deciziei Curții Costituționale a României. Rațiunea va prima în fața intereselor politice, în ciuda presiunilor pe care le face PNL-ul, grupurile din media și din stradă. România a fost întotdeauna un factor de stabilitate în acest flanc estic european," a spus Ion Mocioalcă pentru Defense Romania. 

PNL insistă că PSD ar putea cere suspendarea lui Iohannis 

Reamintim că astăzi, președintele Partidului Național Liberal a declarat că deține informații conform cărora PSD ar putea declanșa suspendarea din funcție a președintelui României. 

 "Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi”, a spus Ludovic Orban.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy