Întâlnire Bolton-Putin. Discuţii la Moscova

Sebastian Florea |
Data publicării:

Bolton afirmă că a abordat problema intervenţiei ruse în alegerile prezidenţiale din SUA în cursul întrevederii cu Putin.

John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Trump, a declarat că în cursul întrevederii avute cu Vladimir Putin a discutat despre preocupările privind o intervenţie rusă în alegerile din SUA, menţionând că preşedintele rus a menţionat faptul că guvernul său nu a intervenit în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

'Problema intervenţiei în alegeri a fost cu siguranţă un subiect despre care am vorbit', a declarat Bolton pentru emisiunea CBS 'Face the Nation'. Bolton a spus că a abordat atât campania electorală din 2016, cât şi activităţile Rusiei în perspectiva alegerilor din Congres.

'Nu a fost niciun amestec în alegerile din 2016 din partea statului rus'', a declarat responsabilul american, citându-l pe liderul de la Kremlin. Moscova şi Washingtonul au ajuns la un acord privind organizarea unui summit între preşedinţii rus şi american, Vladimir Putin şi Donald Trump, a anunţat miercuri în faţa presei consilierul de politică externă al Kremlinului, Iuri Uşakov, citat de Reuters.

Acest anunţ a fost făcut după întrevederea pe care preşedintele Vladimir Putin a avut-o miercuri la Moscova cu John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel