Întâlnire Bolton-Putin. Discuţii la Moscova

Sebastian Florea / 01 iul 2018 / 18:15

Bolton afirmă că a abordat problema intervenţiei ruse în alegerile prezidenţiale din SUA în cursul întrevederii cu Putin.

John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Trump, a declarat că în cursul întrevederii avute cu Vladimir Putin a discutat despre preocupările privind o intervenţie rusă în alegerile din SUA, menţionând că preşedintele rus a menţionat faptul că guvernul său nu a intervenit în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

'Problema intervenţiei în alegeri a fost cu siguranţă un subiect despre care am vorbit', a declarat Bolton pentru emisiunea CBS 'Face the Nation'. Bolton a spus că a abordat atât campania electorală din 2016, cât şi activităţile Rusiei în perspectiva alegerilor din Congres.

'Nu a fost niciun amestec în alegerile din 2016 din partea statului rus'', a declarat responsabilul american, citându-l pe liderul de la Kremlin. Moscova şi Washingtonul au ajuns la un acord privind organizarea unui summit între preşedinţii rus şi american, Vladimir Putin şi Donald Trump, a anunţat miercuri în faţa presei consilierul de politică externă al Kremlinului, Iuri Uşakov, citat de Reuters.

Acest anunţ a fost făcut după întrevederea pe care preşedintele Vladimir Putin a avut-o miercuri la Moscova cu John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy