Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” scoate pe piață produsul imunomodulator OROSTIM-HV

Eduard Pascu / 30 noi 2020 / 11:25

Ministerul Apărării Naționale anunță că azi va fi lansat pe piață imunomodulatorul OROSTIM-HV, produs cercetat și dezvoltat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută, se arată într-un comunicat al MApN.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

OROSTIM-HV se va putea achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

Citește și: Ludovic Orban: Institutul Medico-Militar „Cantacuzino” va relua producția vaccinului antigripal

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy