Informații contradictorii în presa internațională despre starea lui Kim Jong-Un

Tudor Curtifan |
Data publicării:
kim jong un
kim jong un

Sunt informații contradictorii în presa internațională cu privire la starea de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

În cursul zilei de ieri mai multe tabloide din Asia, din state precum China, Japonia sau Hong Kong, au oferit diferite informații cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong-Un.

Unele surse media chiar au scris că liderul regimului de pa Phenian ar fi decedat. Altele precizează că Kim Jong-Un este în comă, în „stare vegetativă” ca urmare a operației la care a fost supus.

Nu există însă surse oficiale care să fi confirmat aceaste informații. Astfel, datele sunt contradictorii și e nevoie de prudență până în momentul în care vor exista informații oficiale.

Casa Albă, prin vocea președintelui Donald Trump a refuzat să comenteze zvonurile cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong-Un.

Ultima apariție în public a liderului regimului comunist din Coreea de Nord a avut loc pe data de 11 aprilie 2020.

 

Kim Jong-Un a fost operat pe cord

 

Cert e că zvonurile despre starea foarte gravă în care Kim Jong-Un s-ar afla s-au înmulțit după ce ieri China a trimis o echipă ce include experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta liderul nord-coreean.

De regulă Coreea de Nord anunță decesele liderilor săi după aproximativ două zile.

Amintim că în urmă cu câteva zile, ziarul online Daily NK din Coreea de Sud, specializat în ştiri din Coreea de Nord şi gestionat în principal de transfugi nord-coreeni, a anunțat că Kim a fost supus tratamentului după o procedură asupra sistemului cardiovascular la 12 aprilie.

Un raport CNN a aruncat în aer opinia publică în urmă cu 5 zile. Jurnaliștii americani anunțau atunci că Kim Jong-Un este „în stare critică” ca urmare a operației pe cord.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel