Incidente electorale în Republica Moldova. Dorin Chirtoacă a fost plesnit de un socialist din partidul lui Dodon (Video)

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Sursă foto: Captură YouTube via Unimedia.info
Sursă foto: Captură YouTube via Unimedia.info

Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, a fost protagonistul unui nou incident în Republica Moldova. 

Incidentul a avut loc după ce în urmă cu câteva zile Dorin Chirtoacă s-a aruncat în faţa lui Igor Dodon şi Vladimir Voronin, la un marş al Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor organizat în centrul Chişinăulu, încercând fără succes să ajungă la fostul președinte al Republicii Moldova.

În prezent Dorin Chirtoacă candidează pe lista partidului AUR.

Incidentul de ieri a avut loc pe fondul tensiunilor electorale înainte de alegerile parlamentare care vor avea loc în acest weekend, pe data de 11 iulie în Republica Moldova.

Dorin Chirtoacă și mai mulți reprezentanți și simpatizanți ai partidului din care face parte s-au deplasat la sediul socialiștilor din PSRM, formațiune condusă de Igor Dodon, unde au încercat să blocheze traficul și au scandat împotriva partidului pro-rus. 

Mai mulți deputați au coborât din sediul partidului iar de aici până la escaladarea tensiunilor nu a mai fost decât un singur pas. După vociferări și îmbrânceli, socialistul Alexandr Odințov și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe Dorin Chirtoacă. Acesta i-a aplicat o palmă fostului primar. Pe imaginile video se poate observa cu exactitate momentul și palma aplicată de Alexandr Odințov, în urmă căruia lui Chirtoacă i-au căzut ochelarii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel