Incident la Mar-a-Lago: Un avion a survolat reședința lui Donald Trump, afișând mesajul: Condamnaţi-l pe Trump şi închideţi-l!" (Foto)

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un avion de mici dimensiuni a survolat vineri clubul Mar-a-Lago din Palm Beach (statul Florida), reşedinţa fostului preşedinte republican Donald Trump, afişând mesajul scris cu majuscule "Condamnaţi-l pe Trump şi închideţi-l!", o aluzie la procesul de "impeachment" împotriva fostului preşedinte, acuzat de incitare la insurecţie, transmite Agerpres, care citează EFE.

Îndemnul de trimitere la închisoare, pe care Trump l-a folosit în repetate rânduri împotriva rivalei sale politice Hillary Clinton în scrutinul prezidenţial din 2016, a fost afişat tocmai în momentul în care avocaţii fostului preşedinte republican îşi începeau pledoariile în Capitolul de la Washington, scena violenţelor din 6 ianuarie comise de susţinători ai lui Trump, soldate cu cinci morţi.

Trump a sosit la Palm Beach - oraş majoritar democrat - la 20 ianuarie şi s-a instalat la clubul său Mar-a-Lago cu doar câteva minute înainte ca democratul Joe Biden să depună jurământul în calitate de preşedinte al SUA, într-o ceremonie la Washington la care Trump a refuzat să participe, încălcând cutuma.

 

Sursă foto: Jurnalistul Jim Acosta, cont de Twitter. Pe imaginea publicată de Jim Acosta, din cauza norilor, avionul de mici dimensiuni care survolează reședința lui Donald Trump nu se vede, însă mesajul cu majuscule se poate citi clar:

2. -imagine fara descriere- (avion-trump-condamnare_16094700.jpg)



După înfrângere, familia Trump s-a instalat în Florida. Presa a informat cu privire la planurile lui Donald Trump şi ale soţiei sale, Melania, de a cumpăra o proprietate în Palm Beach, precum şi de achiziţionare a unei case în Jupiter, la nord de Palm Beach, de către fiul cel mare al magnatului american, Donald Trump Jr. Totodată, şi una dintre fiicele lui Trump, Tiffany, studiază proprietăţi în Miami, unde sora sa Ivanka şi soţul acesteia, Jared Kushner, au cumpărat recent un teren cu 31,8 milioane de dolari.

Pe de altă parte, azi, Senatul a votat în favoarea convocării martorilor în al doilea proces de impeachment lansat împotriva fostului preşedinte american Donald Trump, transmit Reuters şi dpa.

Acest proces de impeachment a intrat sâmbătă în a cincea zi.

O veste bună pentru Trump este că liderul senatorilor republicani, Mitch McConnell, a anunţat că va vota pentru achitarea lui Donald Trump, acuzat de ''incitare la insurecţie'' în timpul asaltului asupra Capitoliului, într-un mesaj către grupul său parlamentar el evocând o ''decizie dificilă''.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel