Incident de securitate. O dronă s-a apropiat de avionul Air Force One al preşedintelui Donald Trump

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

O dronă care deocamdată nu a fost identificată s-a apropiat periculos de mult de avionul Air Force One în care se afla preşedintele SUA, Donald Trump. Incidentul este investigat de Pentagon.

Luni dimineață, în timp ce avionul Air Force One în care se afla președintele Donald Trump se pregătea să aterizeze la Baza aeriană Andrews, o dronă s-a apropiat de aeronava prezidențială, informează cotidianul The Wall Street Journal. Președintele revenea în capitala SUA de la complexul de golf din Bedminster, New Jersey.

Conform Bloomberg drona a fost observată zburând sub avionul în care se afla Donald Trump. Avionul prezidenţial a aterizat în siguranţă.

Preşedinţia SUA a anunțat că US Air Force au deschis o anchetă. "Unitatea aeriană 89 are cunoştinţă despre acest caz. Incidentul este investigat", au transmis US Air Force.

 

Citește și: Incident armat la Casa Albă. Un agent Secret Service a fost rănit, iar Donald Trump a fost evacuat de urgență - Video

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel