Început de carieră în Forţele Navale

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Peste 100 de soldaţi profesionişti au finalizat miercuri, 23 decembrie, programul de formare profesională şi au depus jurământul militar în cadrul unor ceremonii organizate la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale din Mangalia şi la Regimentul 307 Infanterie Marină din Babadag.

După recrutare, tinerii marinarii au parcurs, timp de şapte săptămâni, un modul de pregătire militară generală şi de pregătire tactică, pentru formarea deprinderilor militare, precum şi un modul de pregătire de specialitate, specific marinei militare, pentru dobândirea cunoştinţelor necesare ocupării primei funcţii în unităţile militare pentru care au optat, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

"Transmitem recruţilor care au intrat de curând în marea familie a Forţelor Navale mult succes în cariera militară şi tradiţionala urare marinărească Bun cart înainte!", se precizează într-o postare pe Facebook.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel