Incendiu masiv pe corveta rusă Provorny aflată în construcții la șantierul din Sankt Petersburg

Cătălin Costea |
Data publicării:
Incendiu pe corveta rusă Provorny
Incendiu pe corveta rusă Provorny

Astăzi, 17 decembrie, în jurul orei 20.00, la bordul corvetei Provorny aflată în faza finală de construcție la Șantierul Naval Nordic din Sankt Petersburg, a izbucnit un incendiu puternic.

Imaginile transmise de la fața locului arată că o suprafață semnificativă din navă este în flăcări, observatorii semnalând că în zona incendiului se află butelii cu gaz și materiale inflamabile care pot determina agravarea incendiului.

 

Nava de luptă, cu o lungime de 106 m și o lățime de 13 m, reprezintă cea de-a doua corvetă Project 20385 și urma să fie livrată Flotei ruse din Oceanul Pacific la sfârșitul anului 2022.0

Potrivit Interfax, Incendiul a cuprins aproape întreaga navă, respectiv pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați.

În singura declarație făcute până în prezent de autorități se informează că trei persoane au fost rănite, dintre care una foarte grav.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel