Înaintări în grad și treceri în rezervă în Armata română

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Luni, 2 martie, la sediul Ministerului Apărării Naţionale a avut loc ceremonia de înaintare în gradul următor şi de trecere în rezervă, la termen, a generalului-locotenent Liviu-Marilen Lungulescu, şeful Direcţiei generale management resurse umane, a generalului-maior Bogdan Călimănescu, locţiitorul şefului Direcţiei generale management resurse umane, şi a generalului-maior ing. Costică Postolache, comandantul Comandamentului Apărării Cibernetice.

Șeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, i-a felicitat pe cei trei generali, atât în numele său, cât și în numele ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, pentru activitatea prodigioasă pe care au avut-o „în cele patru decenii în uniforma militară şi în slujba ţării", potrivit unui comunicat emis de MApN către DefenseRomania.

Generalul Petrescu le-a urat sănătate și pensie lungă, precizând că această zi unică pentru militari reprezintă, de fapt, un nou început. Șeful Statului Major le-a urat acestora să își îndeplinească toate dezideratele pe plan personal.

„Sperăm ca, şi după trecerea în rezervă, să ne rămână alături, să ne sprijine cu idei, cu soluţii şi să fie preocupaţi în continuare de ceea ce se întâmplă în Ministerul Apărării Naţionale", a concluzionat șeful Statului Major al Apărării.

În cadrul ceremoniei, cei trei generali au primit distincții, respectiv Emblema de Merit în Serviciul Armatei României, clasa I, pentru generalul-locotenent Bogdan Călimănescu şi generalul-maior ing. Costică Postolache, şi Emblema de Merit ştiinţă Militară, clasa I, pentru generalul-locotenent Liviu-Marilen Lungulescu, mai informează sursa citată.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel