Imnul României a răsunat din megafoanele Poliției pe străzile țării, în semn de solidaritate cu românii în lupta cu COVID-19 (VIDEO)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Armata română, împreună cu Poliția pe străzile țării în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, sursă foto: Facebook MApN
Armata română, împreună cu Poliția pe străzile țării în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, sursă foto: Facebook MApN

Imagini impresionante pe străzile pustii ale României. La ora 17:00, din toate megafoanele mașinilor de Poliție a răsunat imnul României.

Poliția Română a difuzat de pe megafoanele mașinilor aflate la datorie imnul național al României în semn de respect pentru cetățenii care ascultă mesajele autorităților și stau în case în lupta pe care țara noastră o duce pentru combaterea și răspândirea noului coronavirus.

Potrivit unui ordin al MAI, informează Digi 24, imnul României va fi difuzat în fiecare weekend la orele 17:00 și 21:00. „Începând de astăzi, mașinile poliției, jandarmeriei și poliției de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIE”, anunță MAI pe pagina oficială de Facebook.

Până la publicarea acestei știri, România a confirmat 1.450 de infecții cu COVID-19 și, din păcate, 30 de decese iar mai multe persoane se află internate în stare gravă la terapie intensivă.

Imaginile video cu poezia lui Andrei Mureșanu, „Un răsunet”, devenită imnul României - „Deșteaptă-te române”, care a răsunat pe străzile țării noastre:

București:

 

Timișoara:

 

Sibiu:

 

Constanța:

Notă: Pe măsură ce vor apărea alte filmări, materialul va fi actualizat

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel