Israelul a bombardat clădirea Al Jalaa care găzduia o redacţie a Al Jazeera (Video) Hamas avea aici un depozit de armament

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au distrus clădirea turn Al Jalaa din Gaza. Potrivit cotidianului israelian The Times of Israel, clădirea găzduia mai multe birouri ale unor agenţii de presă care îşi aveau sediul în Fâşia Gaza, printre care The Associated Press și Al Jazeera. Clădirea a fost evacuată cu o oră înainte de bombardament, la solicitarea şi după anunţul IDF.

Potrivit sursei citate, Armata Israelului a emis un comunicat prin care au precizat persoanelor care se afla clădirea Al Jalaa să părăsească incitata acesteia pentru că urmează să fie bombardata în aproximativ o oră.

După cum se poate observa şi în materialul video ataşate mai sus, Forţele Aeriene Israeliene (IDF) au bombardat clădirea cu mai multe rachete până când acesta a fost demolată complet.

Cotidianul The Times of Israel precizează, citând declaraţiile unui jurnalist militar al postului de televiziune israelian Channel 12, ca Al Jalaa era folosită şi  de gruparea teroristă Hamas pe post de oocentru cibernetic, depozit de armament şi pe post de centru de comunicații”.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel