Hrițuc: Sunt sigur că socialiștii moldoveni nu vor rupe cutiile cu medicamente, așa cum au rupt harta României

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Momentul în care socialistul Vlad Bătrâncea rupe harta României în Parlament, sursă foto: Captură YouTube
Momentul în care socialistul Vlad Bătrâncea rupe harta României în Parlament, sursă foto: Captură YouTube

Fostul consilier prezidențial Cristian Hrițuc din perioada 2012-2014 (în mandatul președintelui Traian Băsescu) transmite că și-ar dori ca socialștii Vlad Bătrâncea, Igor Dodon și restul PSRM-iștilor să nu rupă cutiile de medicamente, așa cum „respectabilul" deputat a rupt harta României în Parlament moldovean.

În contextul crizei generate de noul coronavirus și a faptului că România a acceptat solicitarea de ajutor din partea Republicii Moldova, Hrițuc a făcut referire la momentul în care socialistul Vlad Bătrâncea a rupt harta României în Parlament. 

„România o să exporte medicamente în Republica Moldova. Pentru ei special a fost făcută o excepție. Politicienii de la Chișinău pot vedea încă o dată cine este la greu alături de Moldova. Mi-aș dori ca să nu își rădă în sinea lor, cum fac deseori când România îi ajută, și să creadă că au păcălit pe cineva. Sunt sigur că Bătrâncea, Dodon și restul PSRM-iștilor nu o să rupă cutiile de medicamente așa cum "respectabilul" deputat a rupt harta României în Parlament. Pentru prietenii mei de peste Prut: stați acasă, distanțați-vă social și limitați ieșire atât cât se poate. Să fim sănătoși", scrie Hrițuc pe pagina sa de Facebook, citat de portalul deschide.md.

Amintim că ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Sănătății au anunțat că țara noastră va da curs solicitării adresate pe canale diplomatice de către Republica Moldova privind autorizarea livrării unor medicamente care pot fi achiziționate din România pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a instituțiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova, în contextul sistării exportului de medicamente din România după instituirea codului roșu de risc de infecție cu noul coronavirus.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel