Heron MK II, noul model de dronă produs de Israel

Eduard Pascu / 31 ian 2020 / 13:37

Israel Aerospace Industries (IAI) a anunțat o versiune îmbunătățită a vehiculului aerian fără pilot Heron (MALE) cu rază lungă de acțiune la altitudine medie, transmite Jane.

Avi Blesser, vicepreședinte la Grupul de aeronave militare al IAI, a declarat reporterilor că Heron MK II este mai mare și are un motor mai puternic care mărește rata de urcare inițială a lui Heron cu 50% și crește viteza de la 220 la 250 de km/h. Poate transporta o sarcină utilă la decolare de 1820 kg. Acesta a adăugat că noua versiune va fi prezentată, în februarie, la Singapore Airshow.

„Fiind mai mare ne oferă posibilitatea de a adăuga mai mulți senzori și mai multe sarcini utile pentru a obține mai multe feluri de informații pe câmpul de luptă”, a spus Blesser.

El a enumerat câteva dintre senzorii cu care poate fi echipat noul model de dronă ca: radare SAR, senzori electro-optici, senzori de informații electronice și de semnal, și sonare pentru detectarea submarinelor.

Heron MK II vine, de asemenea, cu mai multe automatizări inclusiv abilitatea de a ateriza și decola din zone unde nu sunt stații de control și pot zbura singure în zona misiunii sale.

Vezi și: Israelul a anunțat că armata rusă a atacat o dronă israeliană 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy