Hackerii au spart serverele armatei israeliene și au afișat un mesaj cu steagul palestinian

Nicolae Iordan |
Data publicării:
Imagine ilustrativă / Steaguri palestiniene în Sarajevo, Bosnia Herzegovina / Captură video, Klix.ba
Imagine ilustrativă / Steaguri palestiniene în Sarajevo, Bosnia Herzegovina / Captură video, Klix.ba

Hackeri, care se revendică a fi de naționalitate iordaniană, au spart și afișat un mesaj cu steagul palestinian pe site-ul oficial al armatei israeliene.Hackeri iordanieni au serverele armatei israeliene și au afișat un mesaj cu steagul palestinian

Hackeri, care au susținut că sunt iordanieni, au reușit să pătrundă pe site-ul oficial al armatei israeliene, care este actualizat non-stop cu evoluțiile din Fâșia Gaza, și au lăsat un mesaj însoțit de steagul palestinian care a apărut tuturor utilizatorilor site-ului pentru câteva ore.

Canalul 12 israelian a relatat, miercuri seară, că un grup de "hackeri" pro-palestinieni a reușit să pirateze site-ul web al armatei israeliene, să posteze steagul palestinian și să transmită un mesaj în sprijinul palestinienilor din Fâșia Gaza.

Pliantul atașat pe pagina armatei israeliene conținea un apel la continuarea războiului până la "eliberarea Palestinei de la râu la mare", într-un mesaj de sprijin pentru palestinieni ca răspuns la ororile din Gaza.

În postare se menționează: "Aroganța și nedreptatea voastră față de frații noștri din Gaza vă vor aduce doar teroare, ucidere și război, fie pe uscat, aer sau electronic".

Canalul 12 israelian a precizat pe site-ul său că armata israeliană a reușit să restaureze pagina și să preia controlul asupra acesteia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel