Germania va înlocui rachetele Patriot cu un sistem dezvoltat în cadrul unui joint-venture cu Lockheed Martin

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Furnizorul de arme numărul 1 al Pentagon-ului, Compania Lockheed Martin, a anunțat că consorțiul TLVS, un joint-venture MBDA Germania și Lockheed Martin, a înaintat propunerea sa actualizată Biroului Federal German al Bundeswehr Equipment, Tehnologia Informației și Suportul în Exploatare (BAAINBw) că în prezent dezvoltă, testează și livrează TLVS, sistemul de generație următoare a Germaniei privind Apararea integrată a aerului (IAMD).

Oferta propune o abordare eficientă în patru etape, care include dezvoltarea, integrarea, testarea și livrarea unui sistem polivalent. Noile modele vor fi capabile să asigure protecția cu mult peste programul MEADS și alte sistemele cunoscute.

"O scurtă privire ne arată amenințările contradictorii la care asistăm ultimii cinci ani și operăm într-un mediu în care astăzi aceste amenințări vor continua să se prolifereze", a declarat Dietmar Thelen, director al joint-venture TLVS. "Germania are nevoie de o soluție rezistentă în viitor, care să poată crește odată cu amenințarea emergentă", a mai spus el.

Proiectat pentru a înlocui sistemele patriot germane, securizate, concepute la sfârșitul anilor 1960, propunerea TLVS 2019 oferă protecție împotriva unui spectru mai larg de amenințări, cu două efecte specifice misiunii, capabilități radar semnificativ îmbunătățite pentru angajamentele de lungă durată și un nou sistem de comunicații pentru a sprijini interoperabilitatea sporită, fuziunea datelor și protecția cibernetică. TLVS va fi primul sistem integrat de apărare și de apărare anti-rachetă, capabil să detecteze simultan, să urmărească și să intercepteze mai multe seturi de amenințări, inclusiv amenințări de rază medie și scurtă, cu o acoperire completă de 360 de grade.

Raport calitate-preț-fiabilitate

 

"Am reimaginat complet TLVS pe baza cerințelor clienților. Abordarea noastră reduce riscul, suportă costuri mai scăzute ale ciclului de viață și permite operațiuni de coaliție mai eficiente ", a declarat Gregory Kee, managing director al joint venture TLVS. "TLVS va permite Germaniei să ofere protecție regională ca Națiune-cadru pentru apărarea aerului și a rachetelor pentru NATO, cu un grad înalt de suveranitate a sistemului".

Propunerea TLVS reprezintă începutul unui nou capitol în parteneriatul de lungă durată dintre MBDA Germania și Lockheed Martin.

Cu interfața sa de luptă, integrată, TLVS este cel mai avansat sistem de acoperire IAMD de 360 de grade în rețea, din lume. Este singurul sistem cu abilitatea de a se adapta la amenințările în evoluție utilizând capabilități care sunt adaptate misiunii. TLVS va transforma capacitățile germane de apărare și va stabili un precedent important în ceea ce privește modul în care țările vecine abordează amenințările globale persistente pentru anii următori.

Vezi și: Departamentul Apărării al SUA a aprobat producția de către Lockheed Martin a rachetelor tactice HIMARS pentru România

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel