Germania și Norvegia vor cumpăra submarine identice de la ThyssenKrupp Marine Systems

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Norvegia și Germania vor cumpăra submarine identice după ce o ofertă revizuită a fost primită de la ThyssenKrupp Marine Systems în februarie, iar negocierile sunt în curs de desfășurare, transmite defense aerospace.

Thyssenkrupp Marine Systems a prezentat o ofertă revizuită pentru noile submarine, iar NDMA și BAAINBw au început acum negocieri formale cu TKMS. Acesta este un contract mare și complex, în care se cheltuie o sumă semnificativă din banii contribuabili, spun cei de la Thyssenkrupp Marine Systems. "Prin urmare, este important să utilizăm timpul necesar pentru a asigura un contract solid care să ofere submarine bune pentru ambele națiuni. Prin urmare, negocierile vor continua până la încheierea unui astfel de contract. Scopul este de a avea un contract gata de semnat în 2020", mai precizează compania.

Totuși, pandemia COVID-19 poate influența procesul de negociere. Au fost luate măsuri pentru a reduce impactul. Data livrării și programul noilor submarine vor fi stabilite în cadrul contractului.

Norvegia are șase submarine din clasa Ula. Studiile indică faptul că acestea pot fi operaționale ceva mai mult timp decât a fost planificat inițial. Prin urmare, Norvegia își va păstra capacitatea de submarine chiar dacă noile submarine întârzie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel