Garda Națională Americană este în alertă. Uraganul Dorian se apropie

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Uraganul Dorian a devenit o furtună de categoria 5 potențial „catastrofală” și cea mai puternică din ultimii ani, pe măsură ce se apropie la nord-vest de Bahamas, potrivit unei actualizări a Centrului Național al Uraganelor, transmite defenceblog.

Experții au spus că vântul „extrem de periculos” a atins aproape 300 km/h, făcându-l să fie o furtună „catastrofală” cu „vânturi devastatoare”.

Peste 4.400 de soldați și piloți ai Gărzii Naționale au fost activați pentru a oferi ajutor în cazul uraganului Dorian. Soldații vor fi pregătiți să ofere ajutor, inclusiv ajutor umanitar, căutare și salvare. Aceștia vor opera cu o flotă de vehicule cu roți înalte, bărci și generatoare.

De asemenea, elicoptere CH-47 Chinooks, LUH-72 Lakotas și două modele de Blackhawks UH-60s și HH-60s sunt gata de intervenție.

Vezi și: China vrea să pună mâna pe industria aerospaţială ucraineană

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel