Fregata Regina Maria antrenamente comune în cadrul exercițiului Nato - Breeze20

Eduard Pascu / 17 iul 2020 / 13:32

Fregata „Regina Maria” (F222), parte componentă a grupării navale permanente a NATO - SNMG2, a acţionat în această săptămână în mai multe seriale de instruire în cadrul exercițiului multinațional „Breeze20” organizat de Forţele Navale Bulgare.

În cadrul aceleiași activităţi, au fost prezente Dragorul Maritim „Locotenent Lupu Dinescu” şi Nava Purtătoare de Rachete „Zborul”. Astfel, au fost zile şi nopţi pline de acţiune, în care echipajele navelor românești au răspuns eficient şi profesionist la toate provocările apărute conform scenariului exercițiului.

Marinarii militari de pe fregata „Regina Maria” au desfășurat seriale de instruire ce au cuprins exerciţii de luptă în toate mediile de acţiune, de vitalitate, de căutare şi salvare pe mare, manevre şi evoluții, realimentare pe mare, navigare prin canal dragat, interdicție maritimă, precum şi respingerea unei ambarcațiuni suspecte. Pentru mulți simple cuvinte, pentru cei implicați înseamnă muncă, dăruire, devotament şi multe ore de trudă şi concentrare, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

2. -imagine fara descriere- (fregata_regina_maria_exercitiu_breeze20_28492000.jpg)

Citește și: Nava purtătoare de rachete „Zborul” a plecat spre Bulgaria. Exerciții alături de fregata „Regina Maria” și nave din SUA, Turcia, Italia și Georgia

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy