Forțele rusești au început monitorizarea unei nave de luptă grecești, care a intrat în Marea Neagră

Ionel Copcea |
Data publicării:

Centrul Național pentru Conducerea Apărării Federației Ruse (CNCA) a informat, pe 10.07.2021, că Flota rusă din Marea Neagră (FRMN) controlează acțiunile navei grecești purtătoare de rachete Daniolos, care a intrat în Marea Neagră.

“Forțe și mijloace aparținând FRMN au început monitorizarea acțiunilor vedetei purtătoare de rachete Daniolos din cadrul Forțelor Navale ale Greciei”, se arată într-un comunicat de presă preluat de agenția Interfax.

În acesta se precizează că nava de luptă grecească a intrat în acvatoriul Mării Negre sâmbătă, 10 iulie.

Comentariul autorului: Trecerea navei prin Strâmtoarea Bosfor a fost confirmată și de sursele locale turcești de pe Twitter.

Potrivit acestora, nava urmează să participe la exercițiul naval bulgar Breeze-2021. Manevrele se vor desfășura în perioada 11-19 iulie.

Anterior, în perioada 28 iunie - 10 iulie, în Marea Neagră a fost executat exercițiul Sea Breeze-2021. Majoritatea navelor participante la acesta vor lua parte și la exercițiul organizat de Forțele Navale ale Bulgariei.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel