Forţele pentru Operaţii Speciale ale armatei ucrainene au reluat lupta pentru recuperarea Bakhmutului (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
2S7 Pion ("bujor") sau Malka este un tun autopropulsat sovietic de 203 mm. Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) ale armatei ucrainene au distrus mai multe obuziere 2S7 Pion. Sursa foto: Captura Video Forţele pentru Operaţii Speciale din Ucrain
2S7 Pion ("bujor") sau Malka este un tun autopropulsat sovietic de 203 mm. Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) ale armatei ucrainene au distrus mai multe obuziere 2S7 Pion. Sursa foto: Captura Video Forţele pentru Operaţii Speciale din Ucraina.

Una dintre unitățile Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) ale armatei ucrainene a distrus mai multe elemente de tehnică militară ale forţelor ruse de ocupaţie care se află acum în oraşul Bakhmut.

 

 

 

Vânătoarea echipamentelor militare utilizate de ruşi a durat o săptămână, iar după ce au fost descoperite, sistemele de artilerie ale armatei ucrainene au lovit aceste ținte.

Judecând după natura preciziei atacurilor efectuate de armata ucraineană, se poate concluziona că pagubele ar fi putut fi provocate cu ajutorul sistemelor de rachete M142 HIMARS. Astfel, după cum relatează publicaţia ucraineană Militarnyi, doua obuziere 2S7 Pion și două 2S5 Giatsint-S au fost adăugate pe lista sistemelor de artilerie distruse.

Youtube video image

Ieri, Forțele Armate Ucrainene a anunţ distrugerea lansatorului (n.a. unitatea de foc) și a radarului unui sistem rusesc de rachete sol-aer S-400 Triumph (clasificare NATO: SA-21 Growler).

Ca urmare a atacurilor efectuate de către Forțele Armate Ucrainene asupra unor poziţii ale armatei ruse, au fost distruse radarul rusesc 92N6A şi unitatea de lansare 5P85SM2-1 TEL. Aceste două componente sunt parte a unui sistem de rachete antiaeriene cu rază lungă de acțiune S-400.

Aceste două sisteme de artilerie reprezintă o țintă prioritară pentru Forțele Armate Ucrainene. De asemenea, artileria ucraineană a lovit stațiile de război electronic Leer și stația de bruiaj automatizat R-325U.

Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) ale armatei ucrainene au îndeplinit cu succes misiunea, deoarece stațiile de război electronic complică în mod semnificativ misiunile de recunoaștere cu ajutorul radarelor și al vehiculelor aeriene fără pilot.

În plus, au fost distruse două radare P-18 Malakhit și o stație Kasta-2E2. Radarele forţelor ruse de ocupaţie sunt o țintă tipică pentru  Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) ale armatei ucrainene

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel