Forțele Navale rusești testează armele în Pacific

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Crucișătorul RFS Varyag Sursa foto: Ministerul Apărării din Rusia
Crucișătorul RFS Varyag Sursa foto: Ministerul Apărării din Rusia

Grupul naval al Flotei Pacificului a efectuat teste de funcționare a armelor în zonă cu climă caldă în cadrul unor exerciții de simulate de atac aerian. 

Un grup de nave a Flotei Pacificului a executat trageri cu rachete și sistemele de artilerie în Pacific, respingând atacul aerian al unui inamic și lovind o țintă navală în cadrul acestor exerciții, a informat miercuri biroul de presă al Flotei, citat de Tass.

”Un grup de nave ale Flotei Pacificului, alcătuit din crucișătorul cu rachete ghidate Flagship Varyag și fregata mareșal Shaposhnikov, au executat trageri cu rachete și sistemele de artilerie în apele Pacificului. Exercițiul a fost destinat să verifice funcționarea fiabilă a armelor de pe nave într-un climat cald", a mai precizat biroul de presă.

2. -imagine fara descriere- (crucistorul-rfs-varyag-sursa-foto-warship-twitter_87858700.jpg)

Crucișătorul Varyag a executat trageri cu rachete antiaeriene Osa asupra unor ținte aeriene simulate. Nava de război a folosit de asemenea tunul AK-130 de calibru 130 mm, sistemul de artilerie A-190 de calibru100 mm și lansatoarele automate cu șase țevi de calibru 30 mm AK-630 asupra unor ținte maritime. În plus, echipajul navei de război a luat măsuri de război electronic, mai precizează sursa citată.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel