Forțele de ordine au securizat perimetrul Congresul, folosind grenade flashbang. Susținătorii lui Trump au fost îndepărtați

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția americană a reușit să securizeze perimetrul Congresului SUA și să îi îndepărteze pe susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump, după ce aceștia au pătruns în Congresul american acuzând fraudarea alegerilor.

În aceste momente, potrivit CNN, poliția americană a reușit să îi îndepărteze pe susținătorii lui Donald Trump din zona Capitoliul Statelor Unite ale Americii și să securizeze perimetrul. Forțele de ordine au folosit grenade flashbang pentru a dispersa susținătorii lui Trump care inițial au reușit să depășească cordonul de securitate și să pătrundă în Congres, într-o acțiune fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

Potrivit CNN, susținătorii lui Trump acuză forțele de ordine de abuz și de „trădare”. 

Poliția cere ca lumea să părăsească zona. În acest moment situația pare să se fi calmat, poliția reușind să securizeze zona Capitoliului. Perimetrul este securizat, însă susținătorii lui Trump sunt în continuare în preajma Congresului american.

Mii de susținători ai lui Donald Trump au dărâmat barierele de securitate și au forțat intrarea în Congresul SUA, unde unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

O femeie se află în stare critică după ce a fost împuşcată în piept în perimetrul Capitoliului din capitala SUA, Washington.

Donald Trump a participat la protestul „Salvați America”, desfășurat în fața Casei Albe, unde a reiterat poziția sa cu privire la fraudarea alegerilor. Ulterior, protestatarii au forțat barierele de securitate pentru a pătrunde în Congres. Trump a revenit și le-a cerut celor prezenți la Capitoliu să evite violența. Situația este una fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel