Forţele aerospaţiale ruse au primit încă trei avioane de vânătoare Su-35S

S.I. Catalin / 23 iul 2019 / 15:18

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 21.07.2019, că, în cadrul comenzii de stat pentru apărare, trei avioane de vânătoare multirol Su-35S au intrat în dotarea regimentului de aviație de vânătoare din Regiunea Tver al Armatei 6 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, potrivit remnmilitaryblog.com.

Piloții regimentului au preluat avioanele Su-35S de la uzina producătoare din Komsomolsk pe Amur (Ținutul Habarovsk) și au efectuat zboruri cu acestea până în locul de dislocare permanentă. În total, au fost parcurși peste 9.000 de kilometri, cu trei escale de realimentare, pe aerodromuri operative.

Avioanele Su-35S vor înlocui tipurile vechi de tehnică de aviație. Înaintea reînzestrării regimentului, echipajele au desfășurat cursuri de pregătire pentru exploatarea noilor avioane.

Anterior, cu avioane Su-35S a fost reînzestrat integral regimentul de aviație de vânătoare din Regiunea Karelia al Regiunii Militare Vest.

Amintim că, forțele aerospaţiale ruse vor primi, până la sfârșitul anului 2020, un total de 20 de avioane de vânătoare Su-35S, de generație 4++.

În prezent, avionul de vânătoare Su-35S este considerat cel mai avansat avion rusesc de generație 4++. Acesta este capabil să accelereze până la 2.250 de kilometri pe oră, la o altitudine de 11.000 de metri.

Avionul poate să distrugă aeronave de generația a cincea și să lovească eficient ținte terestre sau navale, de la vedete până la portavioane, precum și fortificațiile sau tehnica blindată a adversarului. Acest lucru a devenit posibil datorită noii rachete de croazieră de mare precizie H-35U, care, în vara anului 2017, a fost testate, cu succes, în luptă în Siria.

Avionul dispune de mijloace de război electronic, ce pot întări stațiile de protecție radioelectronică grupată. Cabina de pilotaj este echipată cu trei ecrane LCD și un indicator holografic pe parbriz, care îi ajută pe pilot să mențină controlul asupra situației aeriene, fără eforturi suplimentare.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy