Forţele Aeriene Ucrainene au făcut o demonstraţie de forţă (Foto/Video). Au simulat atacuri asupra unor tancuri inamice

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

În timpul manevrelor militare, parte a exerciţiului „Snowstorm-2022” desfăşurat de Forțelor Armate ale Ucrainei, Forţele Aeriene au efectuat mai multe lovituri cu rachete și bombe asupra unor ținte terestre inamice – în special asupra unor convoaie de tancuri şi vehicule  militare blindate.

După cum precizează publicaţia Defense Express, avioanele de luptă Su-27 și MiG-29, precum și bombardierele Su-24M au efectuat simultan bombardamente cu rachete și bombe asupra vehiculelor blindate inamice, ca parte a unui exerciţiu militar desfăşurat de Forțelor Aeriene Ucrainene. 

Potrivit biroului de presă al Forțelor Aeriene Ucrainene, la acest exerciţiu militar au participat piloți și avioane de luptă de diferite tipuri, de la cel puţin trei baze aeriene.

Statul Major al Forțelor Armate Ucrainene a prezentat un videoclip de la exercițiile de comandă și stat major, numit „Metel-2022”. Materialul video prezintă modul în care aviația tactică a Forțelor Aeriene Ucrainene efectuează lovituri cu rachete și bombe asupra unui convoi de tancuri.

După cum puteți vedea în materialul video ataşat, Forțelor Aeriene Ucrainene au folosit pe parcursul acestui exerciţiu militar, atât bombe de diferite tipuri (cu o greutate de 250 și 500 kg), cât și alte mijloace de distrugere, inclusiv rachete aer-sol neghidate.

Publicaţia Defense Express precizează că ţinta preferată a avionul ucrainene, pe tot parcursul exerciţiului militar, a fost o coloană de tancuri.

Sursa citată precizează că în timpul desfăşurării exerciţiul militar „Snowstorm-2022”, Forţele Aeriene Ucrainene au folosit şi o dronă Bayraktar TB2 în scopul culegerii de date şi informaţii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel