Forțele Aeriene Ucrainene au doborât deja peste 160 de avioane și elicoptere ale ocupantului rus

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Șeful Statului Major al Armatei Ucrainene, generalul Valeri Zaluzhnyi, a postat pe pagina sa de Facebook un material video care prezintă anumite aspecte ce ține de activitatea Forțelor Aeriene ale Ucrainei - desfăşurarea de misiuni de luptă - în aceste zile ale agresiunii militare ruse.

Generalul Valeri Zaluzhnyi a menționat că în acest moment ,,apărătorii cerului'' (militarii forţelor aeriene ucrainene) au distrus 160 de aparate de zbor (77 de avioane și 90 de elicoptere), în cele 19 zile de la declasarea agresiunii militare ruse asupra Ucrainei.

„Forțele aeriene sunt mândria Ucrainei! Sistemul de apărare aeriană, despre care se vorbește ca inexistent, salvează mii de vieți pașnice în fiecare zi'', a spus Zaluzhnyi.

,,Cei care au venit la noi cu sabia vor muri de sabie'', a conchis seful Statului Major al Armatei Ucrainene.

Dupa cum precizeaza publicatia ucraineana Defense Express, in ziua precedentă, pe 13 marite, patru avioane, trei elicoptere și un vehicul aerian fără pilot au fost lovite de militarii Forțele Aeriene ale Ucrainei.

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel