Forțele Aeriene Israeliene au efectuat noi raiduri aeriene în Gaza, ca răspuns la atacurile cu baloane incendiare

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Sursă foto: Israel Air Force Facebook
Sursă foto: Israel Air Force Facebook

Israelul a lansat în noaptea de joi spre vineri lovituri aeriene asupra unor ţinte islamiste din Gaza, în represalii la lansări de baloane incendiare din enclava palestiniană care au provocat incendii în Israel, relatează AFP.

Loviturile israeliene au atins locuri de antrenament, nefiind înregistraţi răniţi, au declarat surse de securitate din mişcarea islamistă Hamas, la putere în Fâşia Gaza.

''În răspuns la baloanele incendiare lansate în direcţia teritoriului Israelului, avioanele de luptă (militare) au lovit (...) un loc de fabricare a armelor care aparţine organizaţiei teroriste Hamas", a precizat, la rândul său, armata israeliană într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Baloane incendiare lansate joi din Gaza au provocat patru incendii în Israel, potrivit unui comunicat al pompierilor israelieni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel