Forțele susținute de Turcia rezistă pe linia frontului în fața ofensivei violente lansate de trupele lui Assad și aliatul rus

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului transmite că forțele regimului Assad, împreună cu aliatul rus, nu au reușit să recucerească orașul Al Nairab, aflat pe linia frontului.

În ciuda luptelor acerbe și a ofensivei lansate de sirieni și ruși, milițiile rebele și cele jihadiste, susținute de Turcia, au rezistat pentru moment în Nairab, parte din Alep, Siria.

Forele regimului încearcă să recucerească orașul, în timp ce avioanele de vânătoare rusești, împreună cu cele ale armatei siriene, au efectuat atacuri aeriene continue în Nairab și în zonele înconjurătoare în cursul zilei de ieri. Fără succes însă, forțele susținute de Turcia, rezistând ofensivei, notează sursa citată.

Amintim că regimul sirian, condus de Bashar al-Assad și aliatul rus, a lansat ofensiva în decembrie în nord-vestul ţării şi aproape 900.000 de persoane au fost strămutate din cauza violenţelor, potrivit ONU, care a avertizat luni că luptele se apropie ''periculos'' de taberele acestora, riscând să provoace o ''baie de sânge''.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel