Forțele siriene ar fi doborât azi-noapte câteva rachete israeliene - Video

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele apărării antiaeriene ale Siriei ar fi doborât câteva rachete israeliene care atacau provincia vestică Hama.

"La ora locală 21:25, avioanele de război israeliene au vizat unul dintre obiectivele noastre militare din vecinătatea Masyaf, dar sistemul nostru de apărare aeriană a răspuns imediat la rachetele inamice și a doborât câteva dintre ele", a transmis agenția oficială de știri din Siria, SANA, care citează o sursă militară.

Conform canalului de televiziune al-Mayadeen din Liban, rachetele au fost lansate din avioanele israeliene care se aflau în spațiul aerian libanez. Atacurile israeliene sunt considerate o încercare de susținere a grupurilor Takfiri, care au suferit înfrângeri în fața forțelor guvernamentale siriene.

Israelul a fost principalul susținător al grupărilor care s-au opus guvernului Bashar al-Assad de când a izbucnit conflictul în Siria în martie 2011.

 

 

 

Ctește și: O fabrică de rachete din Siria a fost bombardată de aviația israeliană

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel