Forțele aeriene franceze vor să achiziționeze elicoptere CH-47 Chinook

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Forțele aeriene franceze au în vedere achiziționarea unui număr nedeclarat de elicoptere grele CH-47 Chinook fabricate în SUA, se precizează în revista Business Challenges.

Reporterul revistei Business Challenges, Vincent Lamigeon, precizează citând informații dintr-un comunicat al Operațiunilor Speciale (COS), Forțele Aeriene au în vedere achiziționarea elicopterelor grele CH-47 Chinook pentru forțele speciale franceze.

În prezent, militarii francezi operează un număr mare de elicoptere Airbus Helicopters H225M Caracal și NH Industries NH90 Caiman.

În ceea ce privește Chinook, aceasta este cea mai avansată platformă de transport din inventarul armatei Statelor Unite și este de așteptat ca aceasta să rămână în funcțiune până în anii 2060. Așa cum au ales Țările de Jos, Italia, Grecia, Spania, Turcia, Regatul Unit, Germania și Canada, Chinook oferă interoperabilitatea pe care alte elicoptere nu o pot îndeplini într-o gamă largă de nevoi ale misiunilor.

Cea mai recentă versiune a Chinook numită CH-47F este un elicopter multirol avansat, cu un sistem integrat de management al cockpit-ului digital, Common Cockpit pentru Avionica Arhitectură și capabilități avansate de manipulare a încărcăturii, care completează performanța misiunii și caracteristicile de transport.

Vezi și: Elicopterele Chinook HC.5 ale Royal Air Force își prelungesc șederea în Mali

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel