Forțele Aeriene din Pakistan vor primi în curând avioane multirol JF-17B

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Primele 12 avioane multirol, cu dublă comandă, JF-17B vor intra în curând în dotarea Forțelor Aeriene din Pakistan, transmite Jane.

Opt dintre aceste aeronave au fost construite la complexul aeronautic Pakistan din Kamra, în timp ce alte patru au fost construite de către Chengdu Aircraft Industry Group din China, unde tipul de aeronavă este cunoscut sub numele de FC-1 Xiaolong.

Cea mai mare parte a acestor aeronave sunt echipate cu sonde de realimentare în aer și au fost prezentate la uzina Kamra la sfârșitul lunii decembrie 2019. Livrarea celorlalte JF-17B va fi finalizată până în 2021.

Forțele Aeriene au spus că avioanele JF-17B vor ajuta la formarea piloților pentru avioanele Thunder. "În prezent, piloții JF-17 sunt detașați pe aeronavele F-16, Chengdu F-7PG sau Dassault Mirage IIIEA ROSE, înainte de a se converti la JF-17", a spus el.

Pakistanul a comandat 26 de avioane JF-17B.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel