Fifor, reacție după amenințarea lui Putin: Este un scut antirachetă. Atât

Vlad Manolache |
Data actualizării: | Data publicării:
Ministrul Apărării, Mihai Fifor
Ministrul Apărării, Mihai Fifor

Mihai Fifor a declarat, joi seara, la Antena 3, că Putin se întărește în permanență în Peninsula Crimeea, iar ceea ce spune președintele rus despre scutul antirachetă este fals.

Mihai Fifor a vorbit, joi seara, despre planul lui Vladimir Putin din Crimeea și cum acționează în zona Mării Negre.

"Vorbim de provocările Federației Ruse în Marea Neagră de luni de zile. Noi vorbim de faptul că Federația Rusă se întărește în Peninsula Crimeea din 2014. Noi o spunem apăsat la întâlnirile NATO de fiecare dată. Evident că România trebuie să fie preocupată, tocmai de aceea în cadrul Summitului NATO din această vară, unul dintre obiectivele pe care România le-a avut a fost acela să impună pe agenda NATO o discuție separată pe situația complexă de la Marea Neagră (...) Nu are nicio legătură ce spune Putin cu scutul antirachetă de la Deveselu. Răspunsul României este foarte ferm. Este un scut antirachetă. Atât", a spus Fifor la Antena 3.

Ministrul Fifor a mai precizat că înarmarea masivă din Crimeea cu armament de ultimă generație demostrează agresivitatea Federației Ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel