Fifor, anunț despre starea piloților care au fost în aeronava prăbușită

Vlad Manolache |
Data publicării:

Ministrul Apărării Naționale a anunțat ce s-a întâmplat cu cei doi piloți care au fost în aeronava care s-a prăbușit astăzi în Bacău.

Ministrul Mihai Fifor a anunțat că cei doi piloți din aeronava prăbușită au fost transportați la spital, iar veștile sunt bune. "Vești bune cu privire la comandorul Marcel Breşug şi la căpitanul-comandor Iulian Pena, piloții care s-au catapultat astăzi din aeronava IAR 99 Şoim. Ei au ajuns deja la Spitalul Militar Central din București, unde au fost evacuați pe calea aerului. Am fost, astăzi, la locul prăbușirii, unde am discutat cu echipele de salvatori, care au intervenit în cel mai scurt timp posibil pentru recuperarea piloților și am asistat la plecarea lor către Capitală. Veștile de la spitalul nostru din București ne fac să privim cu speranță și optimism viitorul apropiat. Cei doi ofițeri sunt stabilizați, au trecut printr-o primă evaluare medicală complexă și urmează procedurile și tratamentele decise de echipele pluridisciplinare care îi au în îngrijire", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

"Suntem în permanentă legătură cu familiile lor"

"Ei, cei doi piloți, unii dintre cei mai valoroși pe care îi avem în rândul Forțelor Aeriene, sunt și vor rămâne principala noastră preocupare și prioritate în perioada următoare, în ceea ce privește incidentul aviatic petrecut astăzi. Suntem în permanentă legătură cu familiile lor, care au și vor avea tot sprijinul nostru, și pe care le asigurăm că cei dragi lor sunt pe cele mai bune mâini.Evident că am luat toate măsurile pentru aplicarea riguroasă a procedurilor cerute de lege, astfel încât organele de anchetă și comisia de investigație să poată stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și să ofere necesarele răspunsuri" a mai anunțat ministrul Apărării.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel