Federația Rusă a redislocat 30 de elicoptere în Regiunea Volgograd, pentru desfășurarea de exerciții

Ionel Copcea |
Data publicării:

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud a Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.08.2020, peste 30 de elicoptere aparținând Aviației Forțelor Terestre a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au fost redislocate din Ținuturile Stavropol și Krasnodar pe un aerodrom de rezervă din Regiunea Volgograd, în cadrul exercițiilor speciale desfășurate în sudul țării.

Anterior, serviciile de la sol și echipajele elicopterelor au pregătit aeronavele Mi-35M, Mi-28N, Ka-52 și Mi-8AMTȘ pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației și pentru redislocarea pe un aerodrom de rezervă.

Timp de o săptămână, marile unități și unități militare ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a Regiunii Militare Sud, precum și subunități de apărare antiaeriană ale armatelor de arme întrunite, vor desfășura operații aeriene ofensive și defensive din Crimeea până la Marea Caspică și din Abhazia până în Regiunea Astrakhan.

Exercițiile speciale pentru asigurarea Trupelor Regiunii Militare Sud se desfășoară, simultan, în zece poligoane din Regiunile Astrakhan, Volgograd și Rostov, Republicile Daghestan și Crimeea, precum și în Bazele Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

Comentariul autorului: Cele peste 30 de elicoptere redislocate pe aerodromul de rezervă aparțin Regimentului 487 Elicoptere - Budennovsk (Ținutul Stavropol) și Regimentului 55 Elicoptere - Korenovsk (Ținutul Krasnodar) din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană - Rostov pe Don.

Foarte probabil, acestea au fost redislocate pe aerodromul Marinovka al Regimentului 11 Aviație Mixtă din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă - Marinovka.

În cursul săptămânii viitoare, elicopterele vor îndeplini misiuni în sprijinul Forțelor Terestre, respectiv a structurilor Armatei 8 arme întrunite - Novocerkassk, în special în poligonul Prudboy. Pe lângă sprijinul cu foc acordat subunităților de infanterie moto și tancuri, elicopterele vor asigura și transportul și debarcarea grupurilor tactice în raioanele indicate de pregătire pentru luptă.

Începând din 10.08.2020, în zona de responsabilitate a Regiunii Militare Sud se desfășoară un complex de exerciții speciale, pe categorii de asigurare a acțiunilor trupelor (forțelor).

Acestea sunt executate sub conducerea șefului Statului Major General al Forțelor Armate și prim-adjunct al ministrului apărării, general de armată Valeri Gherasimov, și reprezintă o etapă de pregătire a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, planificat pentru luna septembrie.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel