FBI a găsit Humvee-ul furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale a SUA

DefenseRomania Team / 22 ian 2021 / 12:58
Humvee-ul furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale din SUA. Sursă foto: Military Times via FBI
Humvee-ul furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale din SUA. Sursă foto: Military Times via FBI

Biroul Federal de Investigații din Statele Unite (FBI) a anunțat că a găsit vehiculul Humvee care a fost furat dintr-o garnizoană a Gărzii Naționale din Los Angeles.

Așa cum a anunțat și DefenseRomania, FBI a solicitat sprijinul cetăţenilor americani pentru găsirea unui Humvee furat vineri dimineață, 15 ianuarie 2021, dintr-un depozit de vehicule militare al Gărzii Naţionale a SUA din California.

Vehiculul valorează 120.000 de dolari și exista o recompensă de 10.000 de dolari pentru oricine oferea informaţii care puteau ajuta la găsirea acestuia. Persoana care a furat vehiculul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Potrivit celor de la Military Times, FBI a anunțat că miercuri a fost găsit Humvee-ul furat. Nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la acest aspect. 

Biroul Federal de Investigații a mai precizat că încă persoana sau persoanele care au furat blindatul din garnizoana Gărzii Naționale nu au fost  momentan prinse. Nu se știe nici cum aceștia au reușit să fure vehiculul.

 

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy