F-16, distrus în Belgia. Explozii la aeronava cuprinsă de flăcări

Darius Muresan |
Data publicării:

O aeronavă F-16 a luat foc și a explodat la Baza Aeriană militară Floreness, din sudul Belgiei.

O aeronavă F-16 a luat foc și a explodat la Baza Aeriană militară Floreness, din sudul Belgiei. În urma incidentului, două persoane au fost rănite.

Aeronava a fost complet distrusă, în timp ce un al doilea F-16 a fost puternic avariat de incendiu.

Potrivit publicației Express.co.uk, cele două persoane nu au suferit răni grave și au primit asistență medicală imediată la fața locului.

Din primele informații aeronava militară F-16 a luat foc lângă un hangar, în timpul lucrărilor de mentenanță, lucrări ce implicau operațiuni de rutină. Potrivit unor rapoarte, avionul ar fi luat foc în timpul unei manevre tehnice.

Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului reușind să stingă incendiul. Totodată, mai multe ambulanțe au ajuns imediat la baza militară.

Momentan nu există informații oficiale cu privire la incident, însă este cert că prima aeronavă a ars în întregime iar cea de-a doua a fost grav avariantă de incendiu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel