Extremist german, arestat în Polonia cu 1,5 kg de TNT asupra sa

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un cetăţean german suspectat că aparţine unui grup terorist de extremă-dreapta a fost reţinut în Polonia cu 1,2 kg de explozibili în posesia sa, a relatat agenţia poloneză de presă PAP, preluată de AFP.

Identificat ca Jurgen K. şi arestat săptămâna trecută în nordul Poloniei, bărbatul şi-a publicat opiniile extremiste pe reţelele de socializare, conform PAP, care citează reprezentanţi ai serviciilor de securitate. Stanislaw Zaryn, purtătorul de cuvânt al ministrului coordonator al serviciilor de securitate, a precizat că germanul este suspectat că aparţine unui "grup criminal organizat de natură teroristă".

O percheziţie la locul de muncă al lui Jurgen K. a permis confiscarea a 1,2 kg de TNT şi de muniţii.

Jurgen K. a fost acuzat de posesie de arme şi de explozibili şi a fost plasat pentru trei luni în detenţie preventivă. El riscă opt ani de închisoare, transmite Agerpres.

Citește și: O companie militară a forțelor speciale KSK a fost dizolvată în Germania

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel