Expoziția BSDA 2020 a fost amânată

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: DefenseRomania
Foto: DefenseRomania

Black Sea Defense & Aerospace, expoziția de tehnică militară care trebuia să aibă loc în perioada 20-22 mai 2020 a fost amânată.

Criza provocată de pandemia de coronavirus Covid-19 lovește și în industria de apărare. Ieri, MBDA a anunțat că își închide facilitățile temporar. Acum, ediția a 8-a a Black Sea Defense & Aerospace, expoziția de tehnică militară din trei domenii de activitate Defense, Aerospace and Security se amână până în 14-16 octombrie 2020.

La acest eveniment participă expozanți la nivel mondial, vizitatori specializați și delegații militare oficiale din întreaga lume. 

(w670)

Ultima ediție, BSDA 2018 s-a desfășurat în perioada 16-18 mai 2018 și a avut loc la Romaero, unde au participat peste 270 de expozanți din peste 25 de țări.

Au participat unii dintre cei mai mari contractori din domeniul apărării, securităţii, securităţii cibernetice şi aeronauticii, precum Lockheed Martin, Raytheon, General Dynamics, General Dynamics European Land Systems, Harris, Bell, Textron, L3 Technologies, FLIR Systems, Rockwell Collins, Elbit Systems, Rafael Advanced Defense Systems, Thales, Airbus, Naval Group, MBDA Missile Systems, Damen Shipyards, Fincantieri, Leonardo Company, Nurol Makina, STM, Rheinmetall, IVECO, Jeep, BMW Motorrad, Romarm, Romaero, Aerostar SA, Rom Tech, Pro Optică, UTI, Rohde&Schwarz.

Pe durata evenimentului din 2018 au avut loc demonstraţii şi a fost expusă tehnica din dotarea Armatei României, a Forţelor Armate ale SUA şi a Ministerului Afacerilor Interne.

Așteptăm cu mare interes BSDA 2020, în 14-16 octombrie 2020.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel