Explozie puternică la o fabrică de echipamente militare din Marea Britanie

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
compania Chemring Countermeasures
compania Chemring Countermeasures

Cel puţin o persoană a decedat, iar o alta este în stare critică, în urma unei explozii produse la o fabrică de echipamente militare de lângă Salisbury, Marea Britanie, a precizat polţia.

Serviciile de urgenţă au fost chemate în după-amiază zilei de vineri să intervină în cazul unui incident care s-a produs în incinta unei fabrici a companiei Chemring Countermeasures.

Compania produce echipamente pentru protecţia navelor şi avioanelor militare

Momentan nu se cunosc detalii despre alte posibile victime, dar nici despre cauzele care ar fi putut produce această deflagraţie.

"Incidentul a fost izolat şi nu există niciun risc pentru oamenii din zonă", a comunicat poliţia locală, precizând că va efectua o anchetă comună împreună Executivul pentru Sănătate și Securitate.

Fabrică de echipamente militare de lângă Salisbury, se află la aproximativ 6 km de  locul atacului chimic cu agent neurotoxic Noviciok, folosit asupra fostul spion rus, GRU, Serghei Skripal și a fiicei sale, Yulia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel