Un grup de experți militari ruși a ajuns în Venezuela

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grup de experți militari ruși au ajuns în capitala Venezuelei, Caracas, relatează Interfax. Experții militari au zburat în Venezuela pentru întreținerea și repararea echipamentelor militare care au fost livrate anterior ca parte a cooperării tehnico-militare a celor două țări.

Anterior, serviciul de monitorizare a traficului aerian Flightradar24 a raportat că o aeronavă rusă Il-62M a aterizat în Caracas. Conform acestor rapoarte, aeronave Antonov An-124 Ruslan au ajuns și în Venezuela. Ambele avioane au ajuns în Venezuela pe 21 septembrie.

Președintele rus Vladimir Putin, în timpul discuțiilor cu liderul venezuelean Nicolás Maduro la Kremlin, a declarat că cooperarea militară dintre Moscova și Caracas se desfășoară conform graficului, inclusiv furnizarea de piese de schimb către Venezuela și înființarea unor centre de mentenanţa. 

Interfax nu a precizat câți experți militari ruși au fost trimiși în Venezuela, dar a citat o sursă anonimă care a precizat că experţii militari au trimiși pentru a efectua întreținerea echipamentelor militare ruse vândute țării latino-americane.


DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel